Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger - ess-as.no

Vi behandler personopplysninger etter lover og regelverk som gjelder for behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder innsamling, lagring og bruk av personopplysninger på ess-as.no (nettstedet) og for kjøp og andre henvendelser hos Elverum Sikkerhet & Service AS.

 

Ansvarlig for behandling av personopplysninger

  • Elverum Sikkerhet & Service AS
  • Storgata 2, 2408 Elverum
  • Org.nr: 985 330 654
  • Telefon: 62400580
  • E-post: firmapost@ess-as.no
  • Nettsted: www.ess-as.no

 

Behandling av personopplysninger

Vårt formål når vi behandler alle personopplysninger om deg er å forbedre tjenestene våre. Personopplysninger som behandles og samles inn på vårt nettsted er opplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. 

 

Informasjon du gir oss

Dersom du velger å fylle ut et kontaktskjema på hjemmesiden eller handle hos oss vil vi samle inn og lagre den informasjonen du gir.

  • Navnet ditt
  • E-postadressen din som vi bruker for kommunikasjon relatert til din innmeldte interesse/forespørsel
  • Telefonnummeret ditt som vi bruker for kommunikasjon relatert til din innmeldte interesse/forespørsel
  • Adressen din, som vi bruker for kommunikasjon relatert til din innmeldte interesse/forespørsel

 

Denne informasjonen er frivillig å gi fra seg, men den vil være nødvendig for å bruke eller bestille av oss. Når du melder interesse på hjemmesiden vår eller legger igjen kontaktinformasjon samler vi inn og oppbevarer navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. Dette er informasjon vi trenger for å besvare din henvendelse.

 

Dersom du kommuniserer med oss på andre måter, for eksempel via Facebook, samler vi den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Det vil være informasjon om:

  • Navnet ditt
  • E-postadressen din
  • Telefonnummeret ditt

 

Utlevering av personopplysninger

Elverum Sikkerhet & service AS bytter, selger eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten samtykke fra deg eller hvis det ikke er nødvendig for at vi skal behandle din henvendelse og/eller sette deg i kontakt med riktig vedkommende hos oss. 

 

Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger

Vi setter pris på din tilbakemelding. Her finner du en oversikt over hvilke rettigheter du til enhver tid har og som du kan gjøre gjeldene ved å kontakte oss:

 

  • Trekke tilbake samtykke: Dersom du har gitt samtykke til å motta henvendelser fra oss om tilbud på våre varer og tjenester, kan du når som helst trekke dette samtykket tilbake. Samtykket kan trekkes tilbake ved å kontakte oss på chat, e-post eller telefon. Du kan også sende e-post til firmapost@ess-as.no
  • Be om innsyn: Du har til enhver tid rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg.
  • Be om retting eller sletting: Du kan be oss om å rette opplysninger om deg som er feilaktige eller å be oss om å slette personopplysninger lagret om deg. Vi vil så godt vi kan imøtekomme forespørsler om å slette personopplysninger, men kan ikke gjøre det dersom det er rimelig grunn for å ikke gjøre det, for eksempel at vi må lagre opplysningene av dokumentasjonshensyn.
  • Bruk dine rettigheter: Dersom du ønsker å benytte deg av rett til innsyn i personopplysninger vi eventuelt har lagret på deg kan du sende en e-post til firmapost@ess-as.no Vi vil behandle henvendelsen din så raskt som mulig, senest innen 30 dager.
  • Klage til datatilsynet: Dersom du mener vår behandling av dine personopplysninger bryter med personvernlovgivningen, herunder personopplysningsloven eller personvernforordningen (GDPR), kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte datatilsynet på deres hjemmesider www.datatilsynet.no